Covor de lână KASHQAI 4301 300 oriental, cadru teracotă / verde

Produs nou

grosime covor: aproximativ 10 mm

greutate totala: aproximativ 2,8 kg/m2

Material: 100% lână

densitate: 670.000 pkt/m2

Origine: Belgia

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

617,91 Lei cu TVA


ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Fisa tehnica

MaterialLana
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Covoare din lana din colectia KASHQAI - functionalitate si eleganta intr-un stil clasic

Vrei să adaugi o notă de lux decorului casei tale? Covoarele din lână oferă o soluție care permite acest lucru într-un mod foarte simplu. Calitatea semnificativ mai mare în comparație cu covoarele sintetice va asigura că rezidenții sunt încântați de confortul și moliciunea covorului pentru mulți ani de acum înainte.

Covoarele din lână din colecția KASHQAI sunt o combinație perfectă pentru pasionații de stil vintage și cei care caută soluții ecologice. Lâna este cel mai bine cunoscut material până în prezent pentru realizarea de textile, precum îmbrăcăminte sau, într-adevăr, covoare. Moliciunea și căldura covoarelor din lână vor impresiona cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți clienți. O astfel de combinație de confort și funcționalitate va funcționa perfect în încăperile în care relaxarea este cheia sau cele care au nevoie de puțină căldură. Covoarele din lână sunt cunoscute și pentru durabilitatea și rezistența la uzură. Datorită rezistenței naturale a fibrelor, aceste covoare își mențin forma și aspectul chiar și câțiva ani. Covoarele noastre KASHQAI provin de la fabrica belgiană OSTA, care este renumită pentru produsele sale de înaltă calitate și atenția la cel mai mic detaliu.

Un covor de lână este cel mai potrivit pentru camera de zi, dormitor sau dressing. Cu toate acestea, acest material natural are un dezavantaj - absoarbe rapid petele de lichid. Prin urmare, nu vă recomandăm să folosiți covoare de lână în bucătărie, deși cu siguranță ar completa această cameră frumos.

Caracteristicile covorului KASHQAI:

  • Fabricat în întregime din lână - un material ecologic care este pe deplin prietenos cu natura;
  • Culorile frumoase combinate cu modele vintage vor completa perfect orice interior, mai ales cele in stil retro;
  • Certificat de OEKO-TEX - produsul este testat și certificat, asigurând siguranță pentru utilizatori și pentru mediu;
  • Cea mai înaltă calitate combinată cu marea durabilitate și elasticitate a materialului înseamnă că acest produs va servi ca un decor frumos chiar și pentru câțiva ani;
  • Un covor de lână se poate pierde inițial ușor - aceasta este o caracteristică naturală a acestui material. Cu toate acestea, vă asigurăm că nu este deloc supărător sau dăunător.

Adauga o notă de lux casei tale cu covoarele KASHQAI!

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook