CASABLANCA WASHABLE 71511050 covor bej - cu bucla, lavabil melange

Produs nou

grosime covor: aproximativ 10 mm

greutate totala: aproximativ 1,90 kg/m2

Material: 100% polipropilena

▪ covorul se poate spala la mașină

Origine: BELGIA

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

269,61 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPoliester
FormăDreptunghi
ModelFără model

Informatii

Covor CASABLANCA lavabil – o soluție frumoasă și practică pentru casa ta

Covoarele fără modele continuă să domine tendințele de design interior. Sunt atemporale, universale și pot fi adaptate literalmente la orice spațiu, stil și preferințe ale utilizatorului. Nu e de mirare că colecția de covoare CASABLANCA a furat inimile a mii de utilizatori.
 
Colecția de covoare CASABLANCA LAVABILE este o serie de produse unice care vor fi îndrăgite nu doar de iubitorii de bun stil, ci și de soluții practice. Cel mai mare avantaj al noii serii de covoare CASABLANCA este ca pot fi spalate la masina de spalat, datorita faptului ca au un suport special din fetru. Mocheta buclă a covorului este, de asemenea, foarte ușor de păstrat curat. În plus, fibrele de înaltă calitate combinate cu culori frumoase vor da oricărui interior un caracter complet nou. Aspirarea acestui covor este mult mai rapidă decât în ​​cazul altor produse, iar murdăria mai mare este ușor de îndepărtat cu o cârpă umedă.
Covoarele CASABLANCA LAVABILE sunt o soluție excelentă pentru proprietarii de animale de companie. Țeserea în buclă a covorului va fi foarte ușor de curățat de păr. Cei mai tineri utilizatori vor adora și această serie de covoare - chiar și cele mai mici jucării nu se vor pierde în fleece învelit în interior, iar murdăria va fi ușor de îndepărtat. Covoarele din colectia CASABLANCA vor fi perfecte pentru orice locuinta si se vor adapta pe deplin nevoilor membrilor gospodariei. Designul lor frumos va aduce eleganță, căldură și farmec unic în interior.

Caracteristici ale covorului CASABLANCA LAVABIL:

- Culorile frumoase, naturale se vor potrivi perfect cu orice stil din camera de zi, dormitor, bucatarie, hol, birou sau camera copiilor;
- Fabricat 100% polipropilena - un material sintetic foarte durabil si rezistent la strivire;
- Se spala la masina. Nu uitați decât că temperatura de spălare nu trebuie să depășească 40°C;
- Produsul este certificat Oeko-Tex. Aceasta înseamnă că covorul este complet sigur pentru cei care suferă de alergii și pentru copii și nu dăunează mediului;
- Poate fi folosit si cu incalzirea in pardoseala.

Verificați singuri și vedeți de ce mii de oameni iubesc colecția de covoare CASABLANCA!

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook