Covor CASA ECO SISAL Boho Ochi 22075 negru / gri, covor reciclat

Produs nou

grosimea totala: 10 mm

greutate totala: aproximativ 1,50 kg/m2

Material: 100% bumbac

reciclarea covorului

▪ lavabil în mașină până la 30 de grade

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

103,20 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialBumbac
FormăDreptunghi
ModelGeometrie

Informatii

Covor ecologic - bumbac reciclat

Unul dintre accesoriile pentru interior, a cărui funcție este de a încălzi atmosfera și de a menține estetica, este un covor. De când stilul nostru de viață a început să se schimbe, alegem ce este mai bine pentru sănătatea și bunăstarea noastră, motiv pentru care tot mai mulți oameni aleg un covor ecologic, datorită căruia, în primul rând, putem avea grijă de mediu și, în al doilea rând, persoanele alergice nu trebuie să se îngrijoreze de propria lor sănătate. De asemenea, este foarte important ca acesta să poată fi folosit oriunde doriți.

Un covor natural pentru casa ta

Alegerea unui covor de calitate pentru casă are multe aspecte pozitive. Un covor ecologic are multe avantaje care ar trebui luate în considerare atunci când alegeți un model care vi se potrivește. În primul rând, acestea sunt:

- covoare de bumbac reciclate, adică este un produs eco, ideal pentru cei care urăsc deșeurile artificiale și le place natura;
- produse care pot fi spălate într-o mașină de spălat la 30 de grade, ceea ce este foarte convenabil, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că covorul se va murdări rapid, deoarece îl puteți reîmprospăta oricând;
- covoare exterioare care permit utilizarea acestora pe balcon sau terasă. Produsele noastre nu se tem de schimbarea condițiilor meteorologice.

Covoarele noastre din bumbac reciclat pot fi așezate practic oriunde. Atât în ​​camera de zi, în camera copiilor, cât și în dormitor. Au două nivele de lână care se amestecă frumos între ele. Culorile în două nuante vor permite o aură și mai plăcută și mai caldă într-un interior dat.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook