Covor BONO 8275 Lama crem / gri deschis

Produs nou

  • grosimea covorului: 4 mm
  • greutate totală: aproximativ 1,10 kg/m2
  • tip de fire: poliester
  • producător: Dywany Łuszczów

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

127,71 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPoliester
FormăDreptunghi
ModelAnimale

Informatii

Covoarele BONO - frumoase și confortabile, concepute cu gândul la copii.

Un covor pentru copii nu este doar un element practic de amenajare a camerei, ci și un factor important în sprijinirea dezvoltării în timpul jocului. Aleasă în mod corespunzător pentru a se potrivi atât preferințelor părintelui, cât și ale copilului, va servi ca un decor frumos și extrem de practic. În camera celor mai mici copii, un covor va funcționa grozav ca covoraș de joacă, introducând un element interesant pentru dezvoltarea experiențelor senzoriale și creând o zonă sigură.
Pentru copiii mai mari, va funcționa bine ca element de accentuare pentru a evidenția un motiv preferat și pentru a încălzi camera.

Covoarele pentru copii din colecția BONO combină culori frumoase cu motive pe care toți copiii le îndrăgesc. Fiecare covor este moale și plăcut la atingere, oferind copilului un confort ridicat în timpul jocului pe podea.
Volumul mic este, de asemenea, un mediu complet sigur pentru joacă, deoarece nici cele mai mici piese de jucărie nu se vor încurca în fibrele covorului. Covoarele pentru copii BONO sunt lavabile la mașină. Acesta este un avantaj imens, deoarece timpul de joacă duce adesea la multe pete. Datorită posibilității de spălare rapidă, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la curățarea excesivă. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru cei care suferă de alergii - covorul este întotdeauna curat și fără alergeni iritanți.

Caracteristicile covoarelor din colecția BONO:

  • Culorile frumoase, atenuate, combinate cu motive indragite de cei mai mici vor completa perfect amenajarea oricarei camere de copii;
  • Fabricat 100% poliester - un material foarte rezistent la deteriorări mecanice și strivire;
  • Pila de 4 mm este foarte placuta la atingere si sigura - nici cele mai mici elemente de jucarie nu se vor pierde in ea;
  • Covoarele pot fi spalate la masina - facand curatarea extrem de usoara, rapida si placuta;
  • Sunt potrivite pentru cei care sufera de alergii - materialul complet sintetic din care sunt confectionate nu provoaca alergii sau iritatii. In plus, posibilitatea de spalare a acestuia faciliteaza mentinerea covorului impecabil de curat;
  • Vor funcționa excelent și cu încălzirea prin pardoseală.

Faceți din camera copilului dumneavoastră un loc confortabil, confortabil și, mai presus de toate, sigur pentru joacă și dezvoltare. Covoarele pentru copii din colecția BONO sunt completarea perfectă pe care cei mai mici îl vor îndrăgi. 

 

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook