Covor JERSEY 19234 gri - Romburi, structurale, bucla BOHO

Produs nou

grosimea totala: aproximativ 6-7 mm

greutate totala: aproximativ 1,50 kg/m2

Material: 100% polipropilena

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

89,01 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPolipropilena
FormăDreptunghi
ModelFără model

Informatii

Covoare țesute plate JERSEY

Colecția JERSEY de covoare cu bucle țesute plate este o propunere perfectă pentru persoanele care caută soluții durabile și elegante pentru decorarea atât în interiorul, cât și în exteriorul casei lor. Covoarele JERSEY sunt realizate din polipropilenă de înaltă calitate, ceea ce le face rezistente la uzură, pete și razele UV, făcându-le versatile și adaptate diverselor nevoi.

Covoarele structurale din colecția JERSEY se caracterizează prin culori elegante și discrete, în principal în nuanțe de bej și gri. Culorile universale le fac potrivite pentru multe camere, ceea ce va permite sa potriviti cu usurinta covorul la amenajarea existenta a livingului, dormitorului, sufrageriei, bucatariei, terasei sau balconului.
Designul subtil, geometric, este perfect pentru spațiile moderne și minimaliste, adăugându-le un pic de originalitate. Modelele individuale sunt evidențiate prin utilizarea unei grămezi bucle de două înălțimi, datorită cărora covoarele din această colecție se încadrează în tendința actuală la modă a covoarelor structurale.


Caracteristicile colecției JERSEY:

- realizat din fir de polipropilena rezistent dar moale la atingere;
- poate fi folosit atat in interior cat si in exterior;
- au o structura plana, facandu-le usor de intretinut zilnic;
- să aibă un certificat OEKO-TEX care garantează că produsul este sigur pentru oameni și mediu;
- poate fi folosit cu incalzire in pardoseala.


Colecția JERSEY este o alegere excelentă pentru persoanele care prețuiesc durabilitatea, eleganța și universalitatea. Covoarele din această colecție sunt perfecte pentru interioare moderne, precum și pe terasă sau în grădină, adăugându-le un pic de caracter și stil. Datorită rezistenței lor la condițiile meteorologice și utilizării de fire de înaltă calitate, covoarele JERSEY își vor păstra proprietățile pentru mulți ani.

 

Accesorii

20 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook