Mocheta gazon artificial ALVIRA rulou

Produs nou

grosimea: aproximativ 25 mm

greutate: aproximativ 1360 g/m2

Material: 63% poliester + 37% polipropilena

Origine: Belgia

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare
  Doriți o altă lungime? Scrieți în comentariul comenzii!

Exemple:
  • Pentru 2 articole din același model, a câte 2 metri fiecare -> comandați 4 metri și specificați în comentariul comenzii: 2 bucăți a câte 2 metri
  • Pentru 2 articole din același model, a câte 1,5 metri și 6 metri (7,5 metri total) -> comandați 7,5 metri și specificați în comentariul comenzii: 1 bucată - 1,5 metri + 1 bucată 6 metri
  • Pentru 3 articole din același model, dintre care 2 bucăți a câte 1 metru și o bucată de 6,4 metri -> comandați 8,4 metri și specificați în comentariul comenzii: 2 bucăți de 1 metru + 1 bucată 6.4 metri

70,95 Lei cu TVA


puteți introduce cantitatea, de ex. 2.15

Fisa tehnica

MaterialPolipropilena
FormăAsimetric
ModelFără model

Informatii

Te întrebi ce să faci pentru a te bucura de un gazon frumos pe tot parcursul anului? Avem o soluție!

Pardoselile de covoare care imită iarba câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Recunoscută anterior pentru facilitățile sale sportive, acum îmbunătățește configurațiile balcoanelor și teraselor caselor noastre.
Iarba artificială poate fi folosită într-o varietate de setari, inclusiv grădini care sunt în mod natural greu de gestionat și locuri de joacă pentru copii și în jurul piscinelor.
Un gazon adevărat este mult mai greu de întreținut - în afară de banii pe care trebuie să-i cheltuim pe o mașină de tuns iarbă și îngrășăminte, trebuie să petrecem mult timp pentru a menține iarba să arate perfect.
Atunci când alegeți iarba artificială, problema se rezolvă de la sine!
Frumos și verde pe tot parcursul anului - acestea sunt cele mai mari avantaje ale gazonului artificial. Fabricat din polipropilenă de înaltă calitate, nu este doar plăcut la atingere, ci și foarte durabil și rezistent la condițiile meteorologice.
Relaxarea de vară pe iarbă, un grătar cu prietenii sau jocul cu copiii într-un spațiu atât de pregătit este o plăcere pură.

Gazonul sintetic este, de asemenea, mult mai sigur pentru persoanele care se luptă zilnic cu alergiile.
Perioada din aprilie până în iulie este un adevărat chin pentru persoanele alergice la polenul de iarbă. Atunci când aleg un material sintetic, chiar și persoanele cu o astfel de problemă pot petrece timp în aer liber fără teamă.
Iarba artificială este, de asemenea, mult mai sigură pentru copii. Datorită utilizării materialelor moi și flexibile în producție, este un amortizor mai bun împotriva de ex. o cădere decât un gazon tradițional.

Caracteristicile gazonului artificial:

- Fabricat 100% polipropilena, ceea ce face iarba rezistenta la conditiile meteorologice, fiind in acelasi timp moale si placuta la atingere;
- Iarba amortizează perfect în timpul, de exemplu, o cădere și protejează împotriva frigului solului;
- Multe dimensiuni disponibile iti permit sa iti creezi spatiul de vis pentru a te odihni;
- În tehnologia modernă de producție s-au folosit metode care permit trecerea apei prin produs, datorită cărora nu se vor forma bălți;
- Foarte usor de asamblat.

Așadar, dacă visezi la un spațiu frumos de odihnă, sau nu vrei să-ți petreci tot timpul liber pentru îngrijirea unui gazon natural - iarba artificială va fi soluția perfectă pentru tine. Surprinde-ți familia și prietenii cu un gazon frumos chiar și iarna.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook