Flokati lână - Cuvertură de pat, carouri gri

Produs nou

grosime covor: aproximativ 40 mm

greutate: aproximativ 1,10 kg/m2

Material: 100% lână

Origine: Grecia 

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

96,75 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialLana
FormăDreptunghi
ModelFără model

Informatii

Flokati sunt textile tradiționale grecești ... covoare pufoase și cuverturi de pat cunoscute în țările mediteraneene de ani de zile. În zilele noastre, nu există nimic care să împiedice apariția acestor produse unice în interiorul casei dvs.
În magazinul nostru online, special pentru clienții noștri, am pregătit flokati din lână unice, adica cuverturi de pat, pături în culori naturale albe și gri.
Vă încurajăm deja să cumpărați aceste produse, deoarece este foarte greu să le ignorați.
De ce merită să ne alegem flokati din lână?
Articol pe care il puteți cumpăra este un produs complet nou și realizat din cea mai bună lână posibilă, care la rândul său se traduce prin viața lungă și un confort ridicat de utilizare.
Flokati poate fi aranjat sub forma unui covor, dar este și o acoperire excelentă pentru un pat, fotoliu sau canapea. Utilizarea unei cuverturi de pat nu este doar o decoratiune excelenta, ci și o protecție excelentă pentru un pat sau fotoliu împotriva acumulării excesive de praf pe suprafața lor.
Manopera de înaltă calitate, confortul mare de utilizare și finisajul frumos al acestui model au avantajul suplimentar al curățării practic fără probleme. Pentru îngrijirea produsului oferit de magazinul nostru flokati, tot ce aveți nevoie este un aspirator sau o cârpă ușor umezită.
Covorul este disponibil sub formă de dreptunghi și cercuri în două variante de culoare - alb și gri, deci va fi un adaus perfect atât pentru camerele tradiționale, cât și pentru cele moderne. Vă încurajăm să il cumpărați.

3 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook