Covor BLISS Z165AZ128 crem / bej - Abstracție, modern, structural

Produs nou

grosime covor: 6 mm și 8 mm

greutate totala: despre 2,1 kg/m2 ( greutatea depinde de modelul covorului )

Material: 100% Poliester

producător: Dywany Łuszczów

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

166,41 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPoliester
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Covoare moderne într-o ediție unică – Colecția BLISS

În amenajările interioare moderne, covoarele joacă un rol nu numai estetic, ci și practic. Cele mai căutate covoare sunt cele cu modele atemporale și culori discrete. În plus, este ideal dacă produsul este de înaltă calitate, așa că își servește scopurile de mulți ani.

Colecția de covoare BLISS combină toate aceste caracteristici. Unicitatea lor este asigurată de un suport din iută – un material natural care a fost admirat pentru proprietățile sale de ani de zile. Iuta este un material stabil, care nu se mișcă pe podea și are proprietăți naturale antibacteriene și antifungice, motiv pentru care este îndrăgită de cei care suferă de alergii. Teancul covoarelor, în schimb, este realizat din poliester ușor strălucitor, care poate schimba culoarea fibrelor în funcție de unghiul de lumină. Acesta este un efect foarte interesant și surprinzător, făcând un astfel de covor un decor neconvențional într-un interior.

Caracteristici caracteristice ale unui covor din Colecția BLISS:

  • Motive frumoase, moderne, combinate cu culori discrete, se potrivesc perfect în decorul unei camere de zi, dormitorului, holului sau dulapului.
  • Covorul dens, cu o înălțime de 8 mm, este foarte ușor de păstrat curat.
  • Pila este realizată din două tipuri de poliester – un material extrem de durabil și rezistent la strivire. Două înălțimi de țesut din fibre evidențiază unicitatea modelului și îi conferă un efect tridimensional.
  • Adaugarea de fir de stralucire face ca fibrele covorului sa straluceasca usor, iar culoarea sa se schimbe in functie de unghiul de lumina.
  • Suportul covorului este realizat din iută, care în mod natural aderă perfect pe podea - acest lucru face ca covorul să fie mai puțin predispus la mișcare chiar și pe podele alunecoase.
  • Colecția are un certificat OEKO-TEX, care asigură că compoziția produsului este sigură atât pentru oameni, cât și pentru mediu.
  • Covorul BLISS poate fi folosit cu incalzire prin pardoseala.

Colecția de covoare BLISS a fost creată având în vedere cei mai pretențioși clienți – află cât de bine vor funcționa în casa ta!

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook