Covor DE LUXE modern 474 ornament - structural albastru inchis / aur

Produs nou

grosime covor: 7 mm și 12 mm

greutate totala: despre 2,0 kg/m2 ( greutatea depinde de modelul covorului )

Material: 100% Poliester

producător: Dywany Łuszczów

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

374,10 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPoliester
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Duceți-vă apartamentul într-o nouă dimensiune a modernității cu covoarele DE LUXE.


Un covor este un element de decor care poate schimba complet caracterul unui interior. Interioarele clasice pot căpăta o aromă puțin mai contemporană, în timp ce celor moderne pot introduce un pic de pace și armonie.
Colecția de covoare DE LUXE este un tribut adus modelelor clasice într-o ediție foarte modernă. Culorile expresive combinate cu decorațiuni interesante vor aduce căldură și o atmosferă confortabilă în interior. Combinația de design interesant și funcționalitate va încânta pe toată lumea.
Structura covorului este realizată din două înălțimi de fibre. Acest efect face din covor un plus remarcabil pentru orice interior. Mersul desculț pe un astfel de covor oferă impresia unui masaj la picioare, facilitând relaxarea după o zi grea.

Caracteristicile covorului DE LUXE:

- Un model frumos în combinație cu culori expresive va adăuga stil și extravaganță interiorului;
- Este fabricat din 100% poliester - un material rezistent la deteriorări mecanice și frământare;
- Cele două niveluri de fibre, de 7 și 12 mm lungime, sunt foarte ușor de curățat - aspirarea regulată este suficientă pentru ca covorul să-și păstreze aspectul impecabil;
- În funcție de unghiul luminii solare, nuanța covorului se poate schimba ușor. În plus, fibrele de poliester din soare dau un efect de strălucire;
- Produsul este complet sigur pentru persoanele cu alergii, copii și chiar mediul înconjurător, ceea ce este garantat de certificatul OEKO-TEX;
- De asemenea, este perfect pentru utilizarea încălzirii prin pardoseală - deci este o alegere bună pentru literalmente orice interior.

Covoarele din colecția DE LUXE sunt modalitatea perfectă de a introduce un pic de modernitate și lux în sufragerie, dormitor, dulap, hol sau chiar în bucătărie. Este o soluție perfectă pentru persoanele care iubesc stilul glamour, art deco sau rustic. Adăugarea unui covor în fiecare dintre ele va funcționa excelent, iar oaspeții și membrii gospodăriei vor fi încântați nu numai de modelul interesant, ci mai ales de confortul pe care îl oferă.


Ne plac covoarele moderne din colecția DE LUXE, verificați dacă vă plac și voua!

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook