Covor BERBER MR4365 Beni Mrirt țesut manual din Maroc, Romburi - bej

Produs nou

grosime covor: aproximativ 25 - 30 mm

greutate totala: aproximativ 3,30 kg/m2

Material: 100% lână

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

2 449,71 Lei cu TVA


ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Fisa tehnica

MaterialLana
FormăDreptunghi
ModelGeometrie

Informatii

Unic și excepțional – Descoperiți covoare țesute manual din Maroc

Istoria fabricării covoarelor în Maroc datează de mii de ani. Pentru populația locală, covoarele nu erau doar elemente decorative, ci în primul rând o expresie culturală. În prezent, Marocul găzduiește aproximativ 45 de triburi berbere diferite, fiecare cu tehnicile sale unice de țesut, paletele de culori și modelele sale.

Covoarele marocane realizate manual sunt elemente de decor unice, unice, care servesc drept sursă de cunoștințe despre cultura berberă și opere de artă autentice. Întregul proces de producție se desfășoară manual, fiecare nod fiind țesut cu meticulozitate pe un țesut vertical. Metodele de țesut sunt transmise din generație în generație în cadrul tribului, rezultând în fiecare trib marocan având tehnici de țesut, modele și preferințe de culoare distincte.

Din respect pentru tradițiile transmise de-a lungul anilor, numele colecțiilor reflectă și numele grupurilor etnice marocane care le-au creat. Principalul material folosit la realizarea acestor covoare este lâna, asigurându-se că covoarele sunt frumoase, excepțional de durabile și confortabile. Covoarele exclusive din Maroc sunt o alegere ideală nu numai pentru pasionații de artă, ci și pentru călători și fanii articolelor unice. Procesul de producție realizat manual garantează că nu există niciun covor identic în altă parte în lume.

Unicitatea seriei de covoare BENI MRIRT este subliniată de modul în care provine materialul. Lâna folosită la covoarele BENI MRIRT provine de la oi păscute în cele mai înalte părți ale Munților Atlas. Etapa finală a creării covorului implică spălarea și periajul. Covoarele BENI MRIRT sunt periate în total de 5 ori, asigurând cea mai frumoasă grămadă din orice covor disponibil pe piața globală.

Caracteristicile covoarelor marocane:

  • Fiecare covor este realizat manual de țesători marocani într-un singur exemplar. Acest lucru face ca produsul să fie un plus unic pentru interior și o capodopera în domeniul său.
  • Produs integral din lana. Acest material natural, cu durabilitatea și rezistența sa, asigură satisfacția cu achiziția pentru mulți ani.
  • Un covor de lână poate elibera inițial un ușor praf – o caracteristică naturală a acestui material. Fiți siguri, totuși, că nu este în niciun caz incomod sau dăunător.

Aduceți o notă de cultură marocană acasă cu aceste covoare excepționale și unice țesute manual direct din Maroc!

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook