Categorii

Informații

Covoare antiderapante - accesorii frumoase si sigure pentru orice interior

Covoare antiderapante - accesorii frumoase si sigure pentru orice interior

Atunci când decoram o casă, de multe ori ținem cont de considerente estetice. Cu toate acestea, cea mai importantă problemă este siguranța utilizatorului. Pentru a crea un spațiu complet sigur și elegant în același timp, luați în considerare alegerea unui covor antiderapant.

Care interior este cel mai bun covor anti-alunecare?

În această chestiune, suntem limitați doar de imaginația noastră. Datorită unei game largi de modele și culori, aceste covoare pot fi folosite în orice cameră. Cu toate acestea, avem câteva sfaturi de urmat.

Covorul antiderapant din baie este cea mai populara aplicatie a acestui tip de produs. O podea umedă poate fi un pericol real. Pentru a preveni acest lucru, covoarele antiderapante sunt de obicei folosite chiar lângă duș sau cadă. Stratul inferior din cauciuc nu alunecă nici măcar pe podele umede și alunecoase, minimizând astfel riscul de cădere. Covorul ca accesoriu decorativ completeaza si incalzeste vizual interiorul.

Covoare anti-alunecare pentru baie

Un covor antiderapant într-o cameră pentru copii și adolescenți este o modalitate excelentă de a combina un aspect frumos, confort și siguranță. O selecție largă de modele și culori va face pe toată lumea să aleagă produsul perfect pentru ei și copiii lor. Datorită funcționalității sale, vă recomandăm să alegeți un produs cu grămadă scurtă sau medie. Datorită acestui lucru, jocul pe covor va fi plăcut, elementele mici de jucărie nu se vor încurca în lână, iar copilul va fi confortabil. Stratul antiderapant al covorului va menține covorul pe loc chiar și atunci când rulați pe el.

Covoare antiderapante pentru copii – colectia BAMBINO

Un covor de bucătărie anti-alunecare este una dintre cele mai populare utilizări pentru acest produs. Bucătăria, ca inimă a casei, este una dintre încăperile cel mai frecvent utilizate. Din acest motiv, confortul și siguranța sunt o prioritate la planificarea interiorului. Fundul cauciucat va asigura că covorul nu își va schimba poziția chiar și în cazul utilizării frecvente, alergării sau chiar pe o podea umedă. Un avantaj suplimentar este cu siguranță faptul că majoritatea acestor produse sunt lavabile la mașină, astfel încât puteți scăpa cu ușurință de orice murdărie.

Covoare antiderapante pentru bucatarie – colectia ANDRE

Un covor antiderapant pentru sufragerie este, de asemenea, o soluție excelentă. Un living ca loc in care intreaga familie isi petrece cel mai mult timp necesita o selectie unica de accesorii decorative. Este important ca covorul care apare în această cameră să fie cald, confortabil și sigur. Alegerea modelului și a culorii este o chestiune foarte individuală.

Interioarele clasice vor fi perfect completate de covoare uniforme atemporale:

Covoare antiderapante de culoare uni – colectia RUMBA

În interioarele moderne, covoarele la modă pline de modele se vor potrivi cel mai bine:

Covoare moderne anti-alunecare – colecția ANDRE

Covorul antiderapant din dormitor este o solutie extrem de confortabila si sigura. Covoarele cu o grămadă mai lungă, zbârcită sau care imită blana de iepure sunt accesorii care vor surprinde pe toată lumea prin moliciune. Un aspect frumos, modern va da aranjamentului un caracter unic. Partea inferioară anti-alunecare a covorului va împiedica covorul să se miște chiar și pe panouri alunecoase, ceea ce va crește semnificativ siguranța utilizării.

Covoare anti-alunecare – colecția LAPIN

Covoare anti-alunecare – colecția POSH

Covoare anti-alunecare – colecția TEDDY

Clasic, modern, uniform sau plin de modele? Ne-am ocupat de siguranță, tu alegi covorul perfect pentru tine.

Follow us on Facebook