Categorii

Informații

Un covor ca marmura - motivele din piatra sunt foarte la moda.

Un covor ca marmura - motivele din piatra sunt foarte la moda.

Un covor ca marmura - motivele din piatra sunt foarte la moda.

Un covor de marmura este un accesoriu la moda cu care poti obtine un design interior stilat si original. Această soluție este adesea aleasă la amenajarea camerelor într-un stil modern, art deco sau clasic. Aflați cum să modelați covorul din marmură și de ce acest accesoriu a devenit unul dintre cele mai vândute din acest sezon.

Covor de marmură - inspirat din natură

Covorul din marmură este inspirat din natură. În antichitate marmura era folosită ca material de construcție, arhitectural și sculptural. Sunt cunoscute, printre altele, marmurele din Carrara în Italia și din insula Bra din Croația. Marmura este considerată un material durabil. Vine într-o varietate de culori. Când vine vorba de covoare, cea mai comună culoare este marmura gri, albă sau neagră. Este atât de universal încât poate fi combinat cu orice accesoriu de aranjament. Un covor precum marmura își trage inspirația din natură, ceea ce îl face o potrivire perfectă pentru multe idei de design interior.

Covor de marmură - un accesoriu de aranjament elegant

Covorul - modelul de marmură este un accesoriu elegant de aranjament care subliniază caracterul interiorului. Poate să-l facă puțin rece. Cu toate acestea, este adesea folosit ca element de design tonifiant, subliniind modernitatea si atemporalitatea unei incaperi. Un covor de marmură poate imita podelele din acest material. Cu toate acestea, în comparație cu roca rece, are o structură frumoasă. Suprafața sa poate fi ușor strălucitoare, ceea ce contribuie la faptul că strălucește frumos atât în ​​lumina naturală, cât și în cea artificială. Fibrele plăcute la atingere fac plăcut să călci pe un covor de marmură cu picioarele goale. Materialul de înaltă calitate nu se deformează, ceea ce reprezintă și un avantaj al acestui accesoriu de aranjare. Un covor de marmura alba, precum si negru sau gri, este apreciat pentru numeroasele sale avantaje. Una dintre ele este că materialul poate imita înșelător roca naturală de la distanță. Producătorii oferă o varietate de modele de culoare, ceea ce vă permite să găsiți un covor adaptat nevoilor dumneavoastră individuale și ideilor de aranjare. Un covor de marmură poate avea un fund gumat, datorită căruia nu se va mișca sau deteriora podeaua. Covoarele de înaltă calitate sunt ușor de întreținut, asigură izolare termică și dezactivează camera. Sunt disponibile la prețuri accesibile, ceea ce vorbește și în favoarea lor. Un covor de marmură negru, alb sau gri este un accesoriu stilat, elegant, de designer și modern, care a câștigat favoarea multor designeri de interior și utilizatori.

Covor de marmură - de ce merită?

Un covor de marmura - merita sa alegi un astfel de accesoriu de amenajare? Efectul obtinut cu acest element de decor este original si atemporal. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare utilizarea acestuia în casa dvs. Această soluție este foarte populară și are păreri pozitive în rândul utilizatorilor. Covor - model de marmură imită o podea din acest material prețios. Acesta este unul dintre avantajele la care îi acordă atenție utilizatorii acestui tip de accesoriu. Față de piatra rece, te poți întinde pe covor, bucurându-te de structura plăcută a materialului. Pe Internet gasesti multe pareri care confirma ca un covor de marmura negru, alb sau gri este o solutie ideala pentru multe interioare. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai alese accesorii de aranjament din acest sezon.

Covor de marmură - cu ce să combinați?

Covoarele de marmură gri, alb și negru sunt culorile cele mai comune printre modelele de marmură. Acest articol poate fi combinat cu multe stiluri, inclusiv, dar fără a se limita la, modern, art deco sau clasic. Cu toate acestea, merită să alegeți o astfel de culoare a materialului, încât să se armonizeze cu alte accesorii, de ex. perdele sau culoarea tapițeriei mobilierului. Un covor de marmură albă, precum și negru sau gri, va fi perfect pentru practic orice interior - un dormitor, birou, sufragerie sau hol. De asemenea, se întâmplă ca utilizatorii să folosească covoare mici de acest tip în băile lor. Covorul de marmură este un succes incontestabil al acestui sezon. Popularitatea în continuă creștere a acestui tip de accesorii de aranjament ne permite să credem că vor fi și ele la modă în sezoanele următoare. Multe exemple de aranjamente cu participarea lor pot fi găsite pe blogurile de design interior și în reviste de design interior. Nu se poate nega faptul ca un covor de marmura este un accesoriu stilat si elegant care completeaza aranjamentul prin designul sau.

Covor de marmură

Follow us on Facebook