Categorii

Informații

Covor cu ciucuri - cel mai bine vândut în design interior

Covor cu ciucuri - cel mai bine vândut în design interior

Covor cu ciucuri - cel mai bine vândut în design interior

Covorul cu ciucuri este un accesoriu de amenajare care revine intr-un stil grozav. Este un element la modă și universal de design interior, care se găsește din ce în ce mai des în apartamentele noastre. Ajută la scoaterea în evidență a caracterului camerei și la oferirea acesteia atmosfera dorită. Ce ar trebui să știți despre acest accesoriu de aranjament? Cum spăl și îngrijesc un covor cu ciucuri?

Covor cu ciucuri - trendul interior al anului

Covoarele cu ciucuri sunt una dintre tendințele interioare ale ultimelor sezoane. Există multe semne care arată că vor rămâne cu noi mai mult timp. Majoritatea modelelor sunt inspirate din stilul retro, care îți permite să adaugi caracter interiorului și să rupi rutina. Un covor de sufragerie cu ciucuri este un accesoriu popular folosit în stiluri precum: boho, vintage sau eclectic. Sunt disponibile într-o varietate de culori, astfel încât pot fi folosite cu succes pentru multe aranjamente. Un covor cu un ciucuri gri, bej, alb sau crem sunt doar cateva dintre propunerile pe care ni le-au pregatit producatorii de covoare. Covor mic sau mare cu ciucuri - trăsătura distinctivă de bază sunt ciucurii. În funcție de model, acestea pot avea lungimi diferite. Adesea, în etapa de producție, acestea sunt cusute cu o cusătură decorativă la mașină, uneori cu utilizarea de fire în culori contrastante, alteori în culori slabe. Covor dreptunghiular sau rotund cu ciucuri – poate fi si impletit in diverse moduri, ceea ce adauga si caracter acestui tip de accesorii. De regulă, covoarele dreptunghiulare cu ciucuri le au doar pe partea scurtă sau lungă, mai rar la toate capetele. De asemenea, este de remarcat faptul că producătorii oferă diferite modele din punct de vedere al formelor, printre care: covor rotund cu ciucuri, dreptunghiular sau pătrat.

Covoare colorate cu ciucuri

Culorile discrete, de exemplu un covor alb cu ciucuri, nu este singura ofertă a producătorilor de accesorii de acest tip de aranjament. Putem alege si un model intr-o culoare mai indrazneata. O soluție la modă este un covor mare cu ciucuri în culori pastelate, de ex. menta, fard de obraz roz sau albastru deschis. Covoarele colorate dreptunghiulare sau rotunde cu ciucuri pot fi un plus atractiv pentru multe interioare. Merită să combinați culoarea acesteia cu alte elemente decorative din cameră, care vor sublinia caracterul întregului interior.

Cum să curățați un covor cu ciucuri?

Cum să speli un covor cu ciucuri? Un covor cu ciucuri este un accesoriu, care se așează cel mai adesea în sufragerie, sufragerie și mai rar în dormitor sau camera copiilor. Merită să vă asigurați că își păstrează farmecul ani de zile. Covor negru sau alb cu ciucuri, principiul de bază al îngrijirii este curățarea regulată. Nu uitați de aspirarea, care va ajuta la îndepărtarea sistematică a polenului și a prafului. Cum spăl un covor cu ciucuri pentru a-și păstra toate calitățile? Utilizați agenți de curățare speciali pentru covoare. Folosirea unui detergent greșit ar putea face ca covorul berber cu ciucuri să se deterioreze sau să îl facă mai susceptibil la pătare. Covor negru sau bej cu ciucuri - îl poți curăța acasă fără a fi nevoie să mergi la spălătorie. Cu toate acestea, merită să vă amintiți să-l uscați corespunzător, astfel încât ciucurii să rămână neatinse. Acest lucru va împiedica îndoirea ciucurii, iar covorul cu ciucuri va rămâne un accesoriu de aranjament elegant pentru o lungă perioadă de timp. Covoarele berbere cu ciucuri sunt de obicei țesute pe bumbac, ceea ce ajută la menținerea curată. Arată frumos, dând interiorului un caracter unic. Este un accesoriu grozav de amenajare pentru cei cărora le place să experimenteze designul interior al apartamentului.

De ce să alegi un covor cu ciucuri?

De ce ar trebui să optezi pentru un covor cu ciucuri? Nu se poate nega că astfel de covoare sunt tendința din ultimele sezoane. Prin urmare, ele sunt o completare atractivă pentru majoritatea stilurilor interioare. Cu ajutorul lor, puteți obține un efect extraordinar. De exemplu, un covor bej cu ciucuri se va potrivi perfect atât în ​​interioarele dezactivate, cât și în cele mai expresive. Covorul pentru camera de zi cu ciucuri, precum și pentru orice altă cameră din apartament, trebuie să fie antiderapant. Acest lucru este important, mai ales când copiii mici locuiesc în casă și pot aluneca ușor. Din ce în ce mai mulți producători produc covoare cu ciucuri cu suport anti-alunecare ca standard. Drept urmare, nu alunecă pe podea – indiferent că este vorba de parchet din lemn, panouri sau gresie. Dacă știți deja răspunsul la întrebarea cum să spălați un covor cu ciucuri, puteți spune, de asemenea, că păstrarea lui curată nu este o provocare. Se curăță exact ca un covor tradițional, o atenție deosebită trebuie acordată ciucurii în timpul uscării. Un covor cu ciucuri gri, alb sau bej - indiferent de culoare, decoratorii de interior recomanda acest tip de accesorii de amenajare pentru incaperi in stil minimalist.

Covor cu ciucuri

Follow us on Facebook