Categorii

Informații

Covor pentru terasa? Da este posibil!

Covor pentru terasa? Da este posibil!

Covor pentru terasa? Da este posibil!

Covoarele sunt de obicei asociate cu căldura casei. Situate în camera de zi, dormitor sau hol, oferă mult confort și confort prin modelele lor frumoase. Totuși, este posibil să transferăm toate aceste avantaje pe terasă? Da! Vă prezentăm covoarele noastre care, datorită metodelor moderne de producție, sunt perfecte pentru balcoane, terase, verande și foișoare.

Ce covor sa aleg?

Tehnologiile moderne de producție au permis crearea de covoare, care, datorită proprietăților lor, sunt extrem de ușor de curățat și pe deplin rezistente la condițiile meteorologice. Sunt covoare țesute folosind metoda șirului. Așa-numita metodă de „țesere plată” implică înfășurarea firului în interiorul covorului pentru a forma o buclă. Lâna strâns înfășurată creează o barieră împotriva murdăriei și apei, nu se estompează și este rezistentă la abraziune. Datorită acestor proprietăți, covorul SIZAL va fi perfect pentru bucătărie, hol, terasă, balcon sau foișor.

Cum să aranjezi un covor pe terasă?

Asezarea unui covor pe balcon sau terasa este o chestiune de gust. Cu toate acestea, există reguli nescrise care facilitează crearea de zone pe terasă și fac ca amenajarea să pară ușoară, confortabilă și foarte confortabilă.

Forma unui covor de terasă ar trebui să depindă în primul rând de spațiul care trebuie amenajat. Covoarele mari pătrate sau circulare sunt perfecte pentru terase mari. Pe cele mai mici - pătrate sau alungite.

Covorul de pe balcon ar trebui să fie în zona care este destinată odihnei. De preferat intre mobilier, sub masuta de cafea. Apoi, adăugarea unui covor închide frumos zona de relaxare, îi mărește confortul și adaugă farmec.

Cum să curățați covoarele SIZAL?

Covoarele SIZAL, care sunt destinate utilizării în interiorul și în afara casei, sunt produse nepretențioase. Curățarea lor este foarte ușoară. Aspirarea regulată este suficientă pentru a le menține un aspect impecabil. Petele mai mari trebuie îndepărtate cu o cârpă umedă.

Ce se întâmplă dacă uit să-mi pun covorul înapoi în ploaie sau pe vreme caldă?

Nimic! Covoarele țesute plate sunt complet rezistente la condițiile meteorologice. Metodele moderne de producție ne-au permis să creăm un produs care va fi foarte practic și nu își va schimba proprietățile nici măcar sub influența ploii sau a temperaturilor ridicate.

În cazul în care covorul se udă, pur și simplu lăsați-l să se usuce. Nu-l uscați cu un uscător și nu îl puneți pe un calorifer. Sursele suplimentare de căldură pot face ca covorul să devină ușor ondulat.

Aduceți un pic de confort acasă pe terasă! Covoarele SIZAL te vor ajuta cu asta!

Covoare Sisal

Follow us on Facebook