Categorii

Informații

Iarbă artificială - frumoasă și verde pe tot parcursul anului

Iarbă artificială - frumoasă și verde pe tot parcursul anului

Iarbă artificială - frumoasă și verde pe tot parcursul anului

Primăvara este cel mai bun moment pentru a avea grijă de terasă, balcon și împrejurimile casei. Vegetația prinde viață, iar vremea te încurajează să petreci timp în aer liber. Merită să creați un loc confortabil, frumos în aceste spații, care să vă permită să vă relaxați sau să vă distrați cu familia și prietenii. Fiecare aranjament va fi completat perfect de un covor care imita iarba.

Covoarele care imita iarba devin din ce in ce mai populare. În trecut folosite ca terenuri de sport, sunt acum un frumos decor de balcoane, terase, grădini și piscine. Este, de asemenea, un produs care, spre deosebire de un gazon tradițional, nu necesită întreținere. Prin urmare, nu este doar un decor extraordinar, ci și o modalitate de a economisi timp.

Din ce este făcută iarba artificială?

La început s-au folosit materiale de calitate scăzută pentru producția de iarbă artificială. Structura ei semăna mai mult cu ace ascuțite, neplăcute decât cu iarba moale. Acest lucru ar explica faptul că nu a câștigat prea multă popularitate la acea vreme, în ciuda potențialului său enorm.

În zilele noastre, când tehnologia este foarte dezvoltată și posibilitățile tehnologice sunt aproape nelimitate, am reușit să creăm iarbă artificială la fel de moale și plăcută la atingere pe cât de naturală. Pentru producție folosim în principal polipropilenă și poliester. Acestea sunt două tipuri de fibre artificiale care sunt cele mai rezistente la deteriorarea mecanică și la strângere.

Iarba artificială, datorită materialelor de înaltă rezistență, poate fi folosită în aer liber, indiferent de condițiile meteorologice. Dacă suprafața de gazon artificial este plană, sistemul de drenaj va preveni și bălțile.

 

Unde să folosiți iarba artificială?

Când folosim acest tip de decor, suntem limitați doar de imaginația noastră. Cu toate acestea, vom prezenta locurile în care iarba artificială apare cel mai des:

Iarbă artificială pentru balcon și terasă. Iarba folosită în aceste spații te face să te simți ca și cum ai fi pe teren după-amiaza, chiar și atunci când locuiești într-un apartament. Efectul creat de gazon adevărat va oferi mult confort. De asemenea, va face mult mai ușoară menținerea curată a balconului sau a terasei. De asemenea, vă va proteja picioarele împotriva căldurii arzătoare a plăcilor de balcon vara. Iarba nu se încălzește și nu se topește sub influența temperaturilor ridicate de vară.

Iarbă artificială pentru terenul de joc. Este de departe cea mai populară utilizare a acestui tip de pardoseală. Facilități sportive în aer liber și terenuri de fotbal nu ar exista fără ele. Utilizarea gazonului artificial în aceste facilități nu are doar o importanță vizuală, ci și practică. Podeaua care imita iarba absoarbe caderile, ceea ce minimizeaza riscul de deteriorare a sanatatii in timpul sportului. Structura moale protejează, de asemenea, articulațiile în timpul alergării, deoarece fiecare pas este amortizat.

Iarbă artificială pentru grădină. Este o alternativă grozavă pentru locurile în care iarba naturală nu vrea să crească așa cum era de așteptat sau nu avem timp să avem grijă de ea. Iarba artificială nu necesită curățare, fertilizare sau tăiere specifică. Instalat o singură dată, se bucură de utilizatori de mulți ani.

Iarbă artificială pentru un loc de joacă pentru copii. Acesta este un alt loc unde puteți găsi adesea covor care imită iarba. Utilizarea lui este foarte importantă din motive de siguranță. Iarba absoarbe căderile, ceea ce se poate întâmpla atunci când copiii se joacă.

 

De ce să alegeți iarba artificială?

Utilizarea gazonului artificial este o soluție foarte convenabilă care economisește mult timp. Cele mai mari avantaje ale acestei soluții sunt:

Nu este nevoie de îngrijire specializată a gazonului. Iarba artificială nu necesită cosire, fertilizare, tăiere și udare. Este practic un produs care nu necesită întreținere, care, odată situat într-un loc dat, se bucură de aspectul său frumos de mulți ani.

Lipsa fertilizării are un alt avantaj - costuri de întreținere mai mici decât un gazon tradițional. Achiziționarea unui covor care imite iarba artificială este o cheltuială unică. Îngrășămintele ar trebui achiziționate anual sau mai des.

Comoditate pentru proprietarii de câini și pisici. Animalele nu vor săpa în grădină. Există, totuși, un mic dezavantaj la acest aspect - ar trebui să curățați imediat după animalele dvs. de companie.

Rezistență la intemperii și fără bălți. Indiferent dacă afară este ploaie, zăpadă sau soare, iarba artificială va arăta întotdeauna grozav. Un proces de producție bine gândit a permis și utilizarea unui material care nu va reține apa, deci nu există posibilitatea de bălți pe terenul plan.

Confort și siguranță. Materialele de înaltă clasă utilizate în producție garantează că fibrele de iarbă vor fi plăcute la atingere și confortabile. Lâna moale va funcționa bine și ca absorbție a șocurilor în timpul unei căderi, astfel încât să puteți minimiza riscul de rănire.

Iarba nu trebuie să fie verde! Oferta noastra include iarba artificiala in multe nuante de verde, dar si in alte culori. Deci este o alternativa interesanta la un covor pentru terasa sau balcon si o completare interesanta a amenajarilor originale.

Un avantaj suplimentar al acestor materiale sintetice este faptul că nu provoacă în niciun fel alergii. Prin urmare, sunt perfecte pentru crearea unui gazon pentru persoanele care sunt alergice la polenul de iarbă în fiecare zi.

Deci, după cum puteți deduce, iarba artificială este un produs foarte versatil. Posibilitățile de utilizare a acestuia sunt nesfârșite. Materialele de înaltă calitate utilizate pentru producție garantează căldură, confort și aspect frumos oriunde poate fi folosit.

Schimbați-vă terasa, balconul și grădina cu un singur plus - iarba artificială!

Gazon Artificial

Follow us on Facebook