Categorii

Informații

Covoare lavabile - inovație tehnologică

Covoare lavabile - inovație tehnologică

Covoare lavabile - inovație tehnologică

Căutați un covor ușor de curățat? Sau poate că părul animalului tău de companie este literalmente peste tot și nu vrei să pierzi multe ore cu aspirarea întregului apartament în fiecare zi? Dacă da, covoarele lavabile sunt făcute doar pentru tine!

Covorul este adesea elementul principal și cel mai mare al designului interior. Pe langa functiile estetice, are si multe functii practice: protejeaza podeaua de frig, previne alunecarea pe panourile alunecoase si ajuta la mentinerea curatei acesteia.

Covoarele lavabile la mașină sunt o inovație care a câștigat rapid inimile a milioane de familii din întreaga lume. Lâna, care este extrem de ușor de curățat, va fi perfectă pentru camera unui copil, sufragerie, bucătărie, baie și oriunde riscul de a se murdari este mai mare.

Covoare lavabile

Cum să păstrezi covoarele lavabile curate?

Păstrarea curată a acestui tip de covor este extrem de ușoară. Aspirarea regulată este suficientă pentru utilizarea de zi cu zi. Totuși, pentru pete mai mari, îndoiți ușor covorul și puneți-l în mașina de spălat. Vă rugăm să rețineți că temperatura de spălare nu trebuie să depășească 30 ° C, iar detergenții adăugați la rufe nu trebuie să fie prea puternici. Covoarele mai mari care nu pot încăpea într-un automat de acasă pot fi duse la o spălătorie industrială. După spălare, desfaceți produsul și uscați-l. Urmând aceste recomandări, îți poți face covorul să arate bine mulți ani după ce l-ai cumpărat.

Unde să folosiți covoare lavabile?

În această chestiune, suntem limitați doar de imaginația noastră, deoarece acest produs va funcționa perfect în fiecare cameră a casei. Covoarele lungi vor funcționa cel mai bine într-un dormitor, camera copiilor sau camera de zi. Cele cu gramada scurta, in hol, bucatarie sau sufragerie. Toate funcționează bine și ca covoare pentru baie.

Sunt covoarele lavabile sigure pentru cei care suferă de alergii?

Desigur! Aceste covoare sunt cea mai buna solutie pentru persoanele care sufera de alergii si pentru copii. Praful care provoaca afectiuni neplacute se indeparteaza usor atat in timpul aspirarii cat si in timpul spalarii. Producția folosește peri sintetici care nu fac praf și nu provoacă alergii.

De asemenea, te vei îndrăgosti de funcționalitatea extraordinară a covoarelor noastre inovatoare!

 

Follow us on Facebook