Categorii

Informații

Covor de bucatarie - sfaturi practice

Covor de bucatarie - sfaturi practice

Covor de bucatarie - sfaturi practice

Bucătăria este, fără îndoială, un interior unic în fiecare casă. Este locul în care familia petrece cel mai mult timp pregătind și mâncând mesele împreună. Este, de asemenea, un loc în care murdăria este ușor de obținut - la urma urmei, toată lumea scapă ceva în timp ce gătește.

Pentru a face mai usoara mentinerea curata a bucatariei si pentru a proteja parchetul sau gresia, merita sa folositi un covor care prin proprietatile si structura sa va fi confortabil, usor de curatat si va incanta cu aspectul sau.

Ce covor pentru bucătărie ar trebui să aleg?

Mărimea, culoarea și modelul sunt chestiuni foarte individuale. În funcție de încăpere, de caracterul acesteia și de preferințele personale, poți alege culori solide, cu model, discrete sau covoare multicolore.

Aspectul unei camere poate fi transformat prin culori și modele. Asa ca daca vrei sa aduci caldura in bucataria ta, alege un covor bej, maro, crem sau ecru. Dacă mobilierul și pereții sunt în culori discrete, puteți lua în considerare un covor cu modele îndrăznețe, imprimeurile geometrice sau tipice de bucătărie vor funcționa cel mai bine.

Cel mai important lucru este să selectați tehnologia de producție adecvată. Anii de experiență ne permit să spunem că pentru bucătărie un covor SIZAL cu buclă sau covor lavabil este o alegere inteligentă.

Covoarele SIZAL sunt produse unice. Au fost produse prin metoda de țesut „plată”. Aceasta înseamnă că fleece nu este tăiat ca într-un covor tradițional, ci este pliat spre interior, creând bucle pe toată suprafața. Datorită acestui lucru, murdăria sau praful nu intră în lână, iar aspirarea regulată este suficientă pentru a o curăța. Pentru petele mai mari sau umede, utilizați o cârpă umedă. Interesant este că covoarele SIZAL pot fi folosite și în aer liber. Ideale pentru a completa amenajarea unei terase sau balcon, deoarece sunt pe deplin rezistente la conditiile meteorologice si razele UV.

Covoare Sisal

Covoarele lavabile sunt grozave și ca decorațiuni pentru bucătărie. Aceste produse sunt extrem de ușor de păstrat curate. În caz de murdărie, este suficient să îndoiți ușor covorul, să îl puneți în mașina de spălat și să îl spălați la o temperatură care nu depășește 30 ° C.

Covoare lavabile

Din ce material ar trebui să fie făcut un covor de bucătărie?

Fibrele sintetice sunt, fără îndoială, cele mai rezistente la abraziune, frământare și curățare. Polipropilena și poliesterul sunt cele mai bune materiale pentru bucătărie. Aspirarea este suficientă pentru a le curăța, iar în cazul petelor mai mari – o cârpă umedă va face treaba.

De asemenea, merită să alegeți un covor cu fundul gumat, antiderapant, sau să vă gândiți să cumpărați un covoraș antiderapant. Acest lucru va crește semnificativ nivelul de siguranță și va împiedica alunecarea covorului peste plăci umede sau alunecoase.

Covor pentru bucătărie - o completare frumoasă a aranjamentului și facilitarea menținerii curatei.

Follow us on Facebook