Covor acril VALS 8121 Abstracțiune vintage gri / albastru

Produs nou

▪ este tesut corespunzator

grosimea totala: aproximativ 13 mm

greutate totala: aproximativ 3,0 kg/m2

Material: 100% Acril

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

348,30 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialAcril
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Covoare acrilice VALS - soluția perfectă pentru pasionații de eleganță

Înainte de a alege covorul perfect pentru casele noastre, ne punem adesea o mulțime de întrebări. Ce covor ar trebui să alegi pentru a-l păstra frumos mulți ani? Ce produs va fi cel mai bun pentru persoanele care suferă de alergii? Ce produs combină calitatea înaltă și designul frumos? Există un singur răspuns la toate aceste întrebări - covorul acrilic VALS.
Colecția ACRYL VALS a fost creată pentru a introduce o notă de eleganță, stil și prestigiu chiar și într-o cameră modestă. Modelele și culorile frumoase se pot bucura de membrii gospodăriei de mulți ani. Toate acestea se datorează faptului că acrilul este unul dintre cele mai bune și mai rezistente materiale din care poate fi realizat un covor.
Un covor acrilic este, de asemenea, cea mai bună soluție pentru cei care suferă de alergii. Perii sintetici acrilici nu provoacă alergii. Perii densi nu absorb praful din interior.
Drept urmare, rămâne pe stratul superior al covorului, iar aspirarea este suficientă pentru a menține o curățenie impecabilă. De asemenea, în caz de alergii este important ca acarienii, bacteriile, mucegaiul și ciupercile să nu crească în fibrele acrilice.

Caracteristicile covoarelor acrilice VALS:

- Culorile discrete subliniaza perfect eleganta oricarui interior;
- Culoarea fibrelor acrilice este rezistenta la decolorare chiar si atunci cand sunt expuse la lumina soarelui - covorul poate fi amplasat oriunde in casa, si in apropierea ferestrei;
- Calitatea inalta combinata cu rezistenta ridicata a materialului si flexibilitatea acestuia fac din acest produs un decor frumos pentru multi ani;
- Toate covoarele din colectie sunt marcate cu certificatul OEKO-TEX, care garanteaza o compozitie sigura;
- Covoarele acrilice pot face ușor praf la început - aceasta este o caracteristică naturală a acestui material. Cu toate acestea, vă asigurăm că nu este în niciun fel deranjant sau dăunător.


Verificați cum vă va schimba casa un covor acrilic din colecția VALS!

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook