Covor de lână Omega Stila crem

Produs nou

DYWILAN

material: 100% lână naturală

grosimea: aproximativ 9 mm

greutate: 2,60 kg/m

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

1 804,71 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialLana
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Moale, cald, natural - verificați colecția de covoare din lână OMEGA


Camera de zi - una dintre cele mai importante camere din fiecare casă. Prin urmare, merită să ne asigurăm că atmosfera de acolo este propice pentru odihnă și momente plăcute. Pentru a asigura acest lucru, merită să alegeți un accesoriu foarte important - un covor.
Covoarele din lână din colecția OMEGA sunt un produs atemporal care i-a încântat pe mulți iubitori de stiluri vintage și retro prin moliciunea și căldura sa. Modelele orientale subtile, combinate cu culori incredibil de elegante, creează un spațiu frumos pentru odihnă și joacă.
Lana utilizată la producerea covoarelor OMEGA este un material 100% natural și regenerabil. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că trăim în armonie cu natura. Proprietățile lânii au fost de neprețuit de generații. Căldura materialului vă va permite să vă relaxați după o zi grea. Lâna este perfectă pentru interioare cu probleme de menținere a umidității adecvate a aerului. Proprietatea naturală a acestei materii prime este că absoarbe umezeala atunci când există prea multă umiditate și o redă atunci când lipsește.


Caracteristicile covorului OMEGA:

- Fabricat din material 100% lână naturală. Prin urmare, este ecologic;
- Culorile elegante și frumoase în combinație cu un model vintage vor face interiorul aproape regal;
- Are certificatul OEKO-TEX, care garantează o compoziție sigură pentru mediu și oameni;
- Cea mai înaltă calitate combinată cu rezistența ridicată a materialului și flexibilitatea acestuia fac din acest produs un decor frumos timp de mulți ani;
- Un covor fabricat din lână poate praf ușor la început - aceasta este o caracteristică naturală a acestui material. Cu toate acestea, vă asigurăm că nu este în niciun fel deranjant sau dăunător.

Aduceți puțin lux în interiorul dvs. - datorită covoarelor din lână este posibil foarte ușor. Calitatea mult superioară în comparație cu covoarele sintetice îi va face pe membrii gospodăriei să fie încântați de confortul și moliciunea covorului timp de mulți ani.

Living, dormitor sau poate un coridor? Care cameră din casa ta ar fi cel mai bun covor din lână OMEGA?

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook