Covor de spalat MOOD 71151011 modern - roz roșu

Produs nou

grosime covor: aproximativ 20 mm

greutate totala: aproximativ 2,30 kg/m2

Material: 100% polipropilenă

▪ covorul se poate spala la mașină

▪ capacitatea de a tăia liber covorul pe cont propriu, fără teamă ca să sfâșie

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

153,51 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPolipropilena
FormăDreptunghi
ModelFără model

Informatii

Covoare perfecte pentru spălare - o soluție excelentă pentru orice interior


Covoarele MOOD sunt un complement frumos și foarte practic pentru orice interior. Este o soluție perfectă pentru toate încăperile cu niveluri mai ridicate de murdărie, de ex. pe hol sau bucătărie.
Murdăria de pe pantofii murdari, alimente sau animale de companie poate fi îndepărtată foarte ușor - prin spălarea covorului în mașina de spălat. Un avantaj suplimentar este posibilitatea uscării ulterioare într-un uscător. Chiar și după multe spălări, covorul nu își pierde structura moale, astfel încât să vă puteți bucura de funcționalitatea și aspectul frumos pentru o perioadă foarte lungă de timp.
Covorul este fabricat din polipropilenă 100%, ceea ce permite reciclarea completă, iar stratul inferior din pâslă va funcționa perfect pe orice tip de podea.
O soluție foarte interesantă este și posibilitatea tăierii covorului în orice formă, fără teama de a deteriora covorul sau de a sfâșia marginile.

Covoarele care pot fi spălate într-o mașină de spălat sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să combine aspectul estetic cu curățenia impecabilă. Ușurința de a le curăța economisește timp, care poate fi folosit în multe alte moduri mai plăcute.

Căutați un produs care să fie un decor frumos și practic în interiorul dvs.? Asigurați-vă că verificați covoarele din colecția MOOD!

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook