Covor Artificial Cowhide, Vaca G5072-1 Piele maro

Produs nou

Material: 100% Poliester

grosimea: aproximativ 3 mm

greutate totală: 1 kg/m2

Origine: China

producător: Dywany Łuszczów

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

192,21 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialPoliester
FormăAsimetric
ModelAnimale

Informatii

Dacă ați visat întotdeauna să introduceți o mică atmosferă animală în interiorul casei dvs. ... datorită ofertei magazinului nostru - în sfârșit este posibil.
Oferim clienților noștri o colecție de covoare din poliester de înaltă calitate, care se bucură de o popularitate nemărginită chiar și în rândul celor mai pretențioși clienți ai noștri.
Am pregătit mai multe propuneri imitând piei de vacă și bovine. Important, niciun animal nu a suferit în timpul producției.
Covoarele din această colecție pot deveni cu succes decoratiune principala sau unul dintre elementele suplimentare de decorare dintr-o casă sau un apartament.
Datorită faptului că colecția noastră de animal print poate fi achiziționată în diferite dimensiuni, suntem convinși că potrivirea covorului cu un interior dat nu va fi o problemă.
Modelele inspirate din motive animale sunt realizate în întregime din poliester, ceea ce la rândul său se traduce prin viața lor lungă și un confort foarte ridicat de utilizare.
Aceasta este sfarsitul covoarelor care se deteriorează după câteva săptămâni de utilizare!
Vă garantăm că, indiferent de covorul cu un motiv animal pe care îl alegeți - acesta vă va servi mult timp și vă va încânta în continuare cu manopera sa frumoasă.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook