Covor de lână Superior LATICA rubin

Produs nou

DYWILAN

▪ grosimea: aproximativ 8 mm

▪ greutate: 3,70 kg/m2

Material: 100% Noua Zeelanda Lână
▪ denstitate: 890.400 pkt/m2

▪ Origine: Polonia

Mai multe detalii

  Cost transport de la: 15,87 Lei
  Procesarea comenzii în 48 de ore
  Transport Internațional
  30 de zile garanție retur
  2 ani garanție
  Plata în numerar la livrare

2 049,81 Lei cu TVA


Fisa tehnica

MaterialLana
FormăDreptunghi
ModelModele diferite

Informatii

Covoare SUPERIOR din lână - clasice într-o ediție de lux


Stilurile vintage și retro surprind inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Modelele clasice, atemporale combinate cu culori elegante subliniază unicitatea oricărui interior.
Colecția de covoare din lână SUPERIOR este un tribut adus modelelor clasice. Rozele frumoase se vor combina perfect cu mobilierul din lemn, creând un aranjament în stil clasic. Livingul sau dormitorul vor deveni un loc regal, plin de lux.
Covoarele SUPERIOR sunt fabricate din lână 100%. Este un material complet natural și foarte durabil. Covoarele din lână își păstrează aspectul frumos mulți ani. Pentru comparație, covoarele sintetice prezintă deja semne de utilizare după câțiva ani sau chiar luni. Pentru un preț relativ mai mare, avem o calitate incomparabil mai mare și o durată mai lungă de viață a covorului.
Ceea ce distinge covoarele din lână de alte produse este faptul că pot fi așezate lângă șemineu. Proprietatea naturală a lânii este că nu arde, ci se topește numai atunci când este expusă la temperaturi foarte ridicate. Aceasta înseamnă că cărbunii roșii care cad pe un covor de lână nu vor provoca un incendiu.

Caracteristicile covorului SUPERIOR:

- Fabricat din lână 100% naturală - un material moale, plăcut la atingere;
- Culorile elegante și frumoase combinate cu un model vintage vor aduce multă eleganță și lux oricărui interior;
- Are certificatul OEKO-TEX, care garantează o compoziție sigură pentru mediu și oameni;
- Cea mai înaltă calitate combinată cu rezistența ridicată a materialului și flexibilitatea acestuia fac din acest produs un decor frumos timp de mulți ani;
- Un covor fabricat din lână poate praf ușor la început - aceasta este o caracteristică naturală a acestui material. Cu toate acestea, vă asigurăm că nu este în niciun fel deranjant sau dăunător.

Atunci când alegeți un covor SUPERIOR, merită să aveți în vedere și faptul că lâna absoarbe murdăria lichidă. În timp ce acest covor pentru sufragerie va fi soluția perfectă, este posibil să nu funcționeze în bucătărie.
Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că covoarele din lână sunt cea mai bună alegere dacă vrem să introducem căldură, mult confort și un pic de lux în interior.


Dacă vă place stilul vintage la fel ca noi, cu siguranță vă vor plăcea covoarele SUPERIOR!

 

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook